فروش و نصب ریموت درب پارکینگ
اگر به دنبال ریموت با امنیت بالا یا هاپینگ (ریموت هاپینگ) هستید و یا برای باز کردن جک درب پارکینگ خود میخواهید از موبایل استفاده کنید و یا به دنبال ریموت خاصی برای سیستم امنیتی و یا حفاظتی و یا ریموت درب پارکینگ هستید و یا مشاوره در زمینه تعمیر جک پارکینگ احتیاج دارید با ما تماس بگیرید کارشناسان آکسین در خدمت شما هستند.
شماره تماس جهت هماهنگی و مشاوره :09129321420
ریموت درب برقی:
امروزه مدل های بسیار متنوع و فراوانی از انواع درب بازکن های اتوماتیک با تکنولوژی ها و ویژگی های پیچیده و مختلف در دسترس است. از انواع این ویژگی ها، می توان به این موارد اشاره کرد:حسگرهای حرکتی (motion sensors )، حسگر نوری (light sensors )، حسگر ضربه ای و یا مادون قرمز (infrared , bump sensor )، ریموت ، کی پد (key pad )و یا حتی ویژگی استفاده از موبایل شخصی برای باز کردن درب پارکینگ منزل . در این مقاله دو نوع مهم وعمده از وسایلی که برای باز کردن و بستن درب استفاده می شود، معرفی شده که عبارتند از ریموت و کی پد.
تعمیر جک درب پارکینگ مشاوره و تضمین خدمات را با آکسین تجریه کنید.
ریموت:
درحقیقت ریموت قدیمی ترین و معمول ترین وسیله ای است که برای درب بازکن های برقی استفاده می شود. بدیهی است که با پیشرفت تکنولوژی، ریموت ها نیز ارتقاء و بهبود یافته اند. همچنان آنچه که بسیار مورد استفاده است ریموت کنترل های پوش باتوم push button است که با باتری کار می کنند. در بعضی از مدل های ساده آن فقط دو دکمه برای بازکردن و بستن درب وجود دارد. لازم است اطمینان حاصل کنید ریموتی که انتخاب می کنید با درب باز کنی که شما استفاده می کنید مطابقت داشته باشد زیرا در برند های مختلف از فرکانس های متفاوتی استفاده می شود.
فرکانس رادیویی یا بلوتوث:
نوعی از ریموت هم می تواند بر روی فرکانس های رادیویی و هم بر روی بلوتوث کار کند. امروزه اکثریت ریموت ها بر روی بولوتوث عمل می کنند به خصوص اگر که نیاز به مسافت فاصله طولانی و وسیعی ای نباشد اما به یک واکنش سریع نیاز باشد.
مادون قرمز:
روش دیگر استفاده از مادون قرمز است. تکنولوژی مادون قرمز از نظر ساخت نسبتاً ارزان و همچنین با دوام است. اما یک سختی استفاده آن این است که باید ریموت را که فرستنده است مستقیماً یا تقریباً در راستای یک خط در مسیر گیرنده که معمولاً در پایین درب یا کناره های آن هستند جهت دهیم.
ایمنی:
فرستنده های ریموتی امروزی ، بسیار ایمن تر هستند زیرا آنها فرآیند الگوریتمی محکم و سخت گیری از فرکانس های رادیویی یا بلوتوثی دارند در نتیجه نباید هیچ گونه نگرانی راجع به امنیت آنها داشت.
کی پد:
گزینه دیگر برای باز کردن و بستن درب برقی استفاده از کی پد است.وقتی در حال انتخاب یک درب بازکن الکتریکی کنترل شده با کی پد هستید باید به خاطر داشته باشید با نوع موتوری که برای درب پارکینگ خود نصب کرده اید مطابقت داشته باشد. در مواردی که شما وقتی بیرون از منزل می روید،و نمی خواهید یک کلید یا ریموت را با خود حمل کنید کی پد بسیار ایده آل است. کی پد ها در دو مدل بی سیم و با سیم کشی موجود هستند و تعداد کدهایی که می توانند ذخیره کنند متفاوت است. هنگام خرید یک کی پد حتما باید مطابقت آن را با فرکانس گیرنده درب بازکن خود بررسی کنید.
ایمنی:
کی پد بسیار ایمن است چون از یک پسوورد رقمی (digit) برای بازکردن درب استفاده می کند. معمولاً این پسورد ۳ تا ۶ رقمی است و برای امنیت بیشتر می توان آن را به آسانی هر از گاهی تغییر داد. تجهیزات به نسبت گران تر و پیچیده تری نیز موجود هستند که می توانند به آسانی به یک آلارم وصل شوند.
تکنولوژی کد هاپینگ در ریموت کنترل ها:
ریموت درب بازکن پارکینگ وسیله ای است که یک سیگنال رادیویی به دستگاه گیرنده درب بازکن پارکینگ فرستاده و در صورت مطابقت کد ارسالی از ریموت با کد موجود در حافظه دستگاه گیرنده، فرمان باز شدن درب ارسال می شود.
ریموت کنترل هایی که از تکنولوژی کد ثابت استفاده می کنند سیستم امنیتی پایین تری دارند زیرا امکان دریافت این کد ثابت و کپی کردن ریموت کنترل از طریق دستگاه هایی که در اختیار اغلب کلید سازهاست، وجود دارد و همچنین با استفاده از ریموت کنترل هایی مستقیماً با فشردن کلید( learn) در هنگامیکه شخص برای بازکردن درب پارکینگ خود کلید ریموت خود را فشار می دهد می توان کد ریموت کنترل را ذخیره کرد.
داشتن یک درب بازکن پارکینگی ریموتی بسیار مطلوب است گرچند نگرانی هایی از بابت میزان امنیت آن وجود دارد. یکی دیگر از این نگرانی ها این است که به عنوان مثال ریموت درب شما فرکانسی یکسان با ریموت درب افرادی دیگر داشته باشد. این جریان سبب می شود که ریموت شما درب پارکینگ شخص دیگری را باز کند. راه حل امنیتی استفاده از درب بازکن های پارکینگی دارای تکنولوژی کد گردان است که دارای تکنولوژی تغییر دادن کد امنیتی ای در ریموت کنترل می باشد.
در این تکنولوژی کد ارسالی از ریموت هر دفعه که درب بازکن پارکینگ استفاده می شود، تغییر کرده و یک کد جدید انتخاب می گردد که تنها گیرنده دستگاه بر اساس پروتکل خاص خود توانایی شناسایی ریموت را دارد. به این ترتیب فقط در حالتی که این دو مطابق یکدیگر باشند درب پارکینگ باز و بسته می شود و کپی کردن ریموت امکان ندارد.
این تکنولوژی گرانتر است گرچه افرادی که به دنبال احساس امنیت بالاتری هستند به طور قطع این سیستم نیاز آنها را برآورده می سازد.
ریموت درب پارکینگ
ریموت کنترل امروزه کاربرد زیادی پیدا کرده است؛ از ریموتهای درب بازکن تا ریموتهای دزدگیر و کنترل روشنایی همه از یک اصول اولیه پیروی میکنند و آنهم ارسال اطلاعات بهصورت بیسیم است. برای خرید ریموت درب پارکینگ یا میتوان ریموت فابریک تهیه بفرمایید که بهترین انتخاب میباشد، یا از ریموت و رسیور غیر اصلی استفاده نمایید که هزینه کمتری بهمراه دارد.
بسترهای متفاوتی برای ارسال اطلاعات وجود دارد که از پرکاربردترین آنها، امواج مادونقرمز است که نمونهاش را همگی در ریموتهای تلویزیون و وسایل خانگی دیدهایم و نوع دیگر، ریموتهای رادیویی هستند که از امواج رادیویی برای ارسال دادهها استفاده میکنند. موضوع بحث ما، مورد دوم است: ریموتهای رادیویی. این ریموتها برای اینکه بتونند اطلاعات را منتقل کنند نیاز دارند که اول اطلاعات را روی یه موج دیگر که به آن موج حامل گفته میشود سوار (مدولاسیون) کنند. با این کار اطلاعات قابلیت انتشار در فضا را بهدست خواهند آورد.
معمولاً ریموتها در دو فرکانس 433 و 315 مگاهرتز موجود هستند فرکانس 433 برای ریموت درب اتوماتیک و فرکانس 315 برای دزدگیر های ماشین مورد استفاده قرار میگیرد.
بحث در مورد ریموت و رسیوهای غیر فابریک می باشد، این دسته ریموت ها در سه نوع فیلکس کد (Fixed Code) و لرنینگ کد یا کد لرن (Learning Code) و رولینگ کد یا (آنطور که در بازار شناخته میشود) هاپینگ کد دسته بندی کرد.
انواع ریموت و رسیور جک درب اتوماتیک
ریموت جک درب پارکینگ در ریموت های فیکس کد ؛ مکانیزم بدین صورت که برای دادن کد و برنامه، کاربر باید به قسمت مدار ریموت دسترسی پیدا می کرد. (این دسته ریموت ها امنیت پایینی برخوردارند و دیگر مورد استفاده قرار نمیگرند)
اما ریموتهای کدلرن دارای امنیت بالاتری هستند. به این معنی که توسط شرکت یک کد 20 بیتی اتفاقی در حافظه آنها نوشته شده است. هر ریموت یک کد منحصربهفرد دارد و دو ریموت با کد یکسان وجود ندارد: بنابر این برای همگام کردن ریموتها با گیرنده، گیرنده باید قادر باشد که کد هر ریموت را در خود ذخیره کند تا در مواقع درخواست، چک کند که آیا ریموت معتبر هست یا نه. این عمل را اصطلاحاً لرن کردن میگویند. یعنی شما باید ریموت موردنظر خود را در گیرنده لرن کنید و برای همین هم به آنها ریموتهای کدلرن میگویند.
در سیستم ریموت کد لرن شما می توانید یک ریموت ویژه خود داشته باشید! مثلا فرض کنید درب پارکینگ ، درب انبار و درب مغازه شما هر سه برقی هستند، شما می توانید برای هر سه یک ریموت داشته باشید و ریموت خود را در هر سه سیستم اضافه کنید.
ریموت جک درب پارکینگ در ریموت های هاپینگ امنیت بسیار بالاتری داشته و مدار فرمان قدرتمندتری را دارا می باشند. فرکانس این نوع ریموت ها دائم در حال تغییر است و فقط به وسیله رسیور موبوطه قابل شناسایی می باشد. باید برای استفاده از رسیور های هاپینگ حتما از ریموت های هاپینگ استفاده شود
کد دهی ریموت های هاپینگ همانند ریموت های لرنی بوده و هر و باید توجه کرد که به هیچ عنوان قابلیت کد گرفتن از ریموت بلوتوثی را ندارند، معمولا قیمت ریموت و رسیور هاپینگ نسبت به ریموت و رسیور مدل های لرن ، دیپ یا بلوتوثی بالاتر میباشد
بازخورد: تعمیر جک درب پارکینگ در تهران تعمیر درب ریموتی تعمیر درب ریموتی تعمیر درب پارکینگ
بازخورد: تعمیر جک درب پارکینگ در تهران تعمیر درب ریموتی تعمیر درب اتوماتیک